Läs om vad mina kunder gör, och vad jag gör för dem


Hälsokost, kosttillskott, bakverk, färdiga måltider för viktminskning, hantverksmat och den senaste kaffedrycken

Efter att ha hjälpt livsmedelsföretag med märkning och regelfrågor i drygt fyra år är det inte många produktkategorier som undgått granskning av mig. Det är väldigt givande att ha förmånen att se sitt dagliga arbete ge kompetensutveckling!

Av mina kunder är nio av tio återkommande, alla har inte löpande uppdrag, men det känns bra att ha en relation till dem. Eftersom jag arbetar på egen hand är det alltid jag som svarar i telefon och på mejlen, och jag kan, såklart, alla kunders namn och bakgrund. De flesta har jag träffat personligen, men vissa sitter i andra länder och där får Skype fungera så länge.

Mina kunder är allt ifrån internationella cafékedjor, kosttillskottsdistributörer och konsultfirmor, till passionerade nyblivna företagare med spännande produkter och äldre företag med egen tillverkning.

Etablering utomlands

Oavsett om det gäller butiker eller e-handel kan det uppstå många frågor när man som svensk livsmedelsföretagare vill ut på EU:s öppna marknad.

Hur vet jag om andra länder har regler kring innehåll? Jag får inte plats med alla språk på förpackningen, hur gör jag nu? Varför måste mina produkter anmälas i Danmark men inte hemma i Sverige? Är svensk ekologisk detsamma som spansk ekologisk?

Start-ups och mindre företag

Alla företag har någon gång varit nya. Jag har hjälp flera livsmedelsföretagare att lägga upp en plan för hur deras regelarbete, märkning och rutiner bör utformas för att de ska kunna nå sina mål. 

Vilka regler gäller för just min produkt? Vad får kosttillskott innehålla? Får jag kalla mina kakor för "hembakade"? Hur skriver jag en ingredienslista, och hur ska producentens specifikation tolkas?

Skräddarsydda tjänster oavsett vem du är

Jag vill arbeta för mina kunders bästa, därför försöker jag i möjligaste mån att anpassa mina tjänster till vad just du vill ha och behöver. Vill du bara ha en timme av min tid, eller vill du anlita mig för en del av ett större projekt? Inga problem!

Jag arbetar helt digitalt, vilket innebär att jag kan hjälpa dig oavsett var du befinner dig. Kontakta mig så tar vi det därifrån!